avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vizionare doar cu strada trecuta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vizionare doar cu strada trecuta (bloc/scara/apt in alb)

Contract vizionare doar cu strada trecuta

Buna ziua, am semnat cu o agentie A un contract de vizionare, pentru un apartament pe strada X, in contract fiind trecuta doar strada. Agentul mi-a zis ca ne grabim sa vizionam in 20 min, nu scriem decat strada acum. Dupa 2 zile am vazut un alt apartment pe aceeasi strada (strada normala, ambele apartamente vechi), cu o alta agentie, si as vrea sa il cumpar pe acesta.

Am mers la prima agentie si am cerut sa completeze corect, in acel contract, blocul scara si numarul apartamentului, caci vreau sa cumpar pe aceeasi strada. Agentul a vrut sa completeze, insa o colega a lui a inceput sa tipe ca eu sa plec acasa, si sa nu le pierd timpul.

Am plecat imediat, in timp ce ea tipa.

Ce parere aveti, vor sa imi dea teapa, asteptand ca poate eu sa cumpar pe aceeasi strada, si ei sa adauge blocul/scara/apartamentul la care eu am cumparat, si apoi sa ma dea in judecata ? Mie mi se pare cel putin ciudat, ce sfat imi dati ?

Alte discuții în legătură

Comision de vizionare kamelya1987 kamelya1987 Buna seara, As avea urmatoare intrebare: Am fost zilele trecute sa vizionez un apartament la parterul unui bloc nou printr-o agentie imobiliara. Am semnat ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare apartament Msha Msha Bună seara. Am vizionat doua apartamente cu un agent imobiliar și am semnat un contract de vizionare.Am observat ulterior ca adresele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
"contract de intermediere" cu o agentie imobiliara !!!! ginamangra ginamangra Sotul poate cumpara o locuinta numai pe numele lui in conditiile in care o plateste cu banii jos fara ca numele sotiei sa fie trecut pe actul de ... (vezi toată discuția)