avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul meu s a născut in Olanda si in acest moment ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul meu s a născut in Olanda si in acest moment este trecut pe numele mamei lui ...

Bună ziua ,am.si eu o întrebare va rog ,copilul meu s a născut in olanda, si in acest moment este trecut pe numele mamei lui ,si as dori sa ii schimb certificatul si sa îl trec pe numele meu ,ce pot sa fac ,si cum trebuie si unde procedat ,va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 15:37, 18 Septembrie 2025
Buna ziua,

Conteaza care e relatia cu mama, sunteti casatoriti, divortati, intr o relatie, ati recunoscut copilul, sunteti mentionat in certificat etc.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn Mitik73 Mitik73 Buna seara am un copil nascut dupa divort in olanda, fosta nu si a schimbat buletinul dupa divort iar cind sa nascut copilul ia avea inca numele meu, in ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor roxanaandrei77 roxanaandrei77 Buna ziua sunt casatorita si urmeaza sa am un copil in cazul unui divort eu revin la numele de dinainte de casatorie dar copilul meu ramane pe numele ... (vezi toată discuția)
Modificare nume mama certificat nastere (doar in rubrica numelui mamei) Felicia2020 Felicia2020 Buna ziua..ajutati-ma va rog cu o pb...când s-a născut copilul eram divorțată de primul soț cu un alt partener....după divorț am păstrat numele ... (vezi toată discuția)