avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, asociația de proprietari a efectuat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, asociația de proprietari a efectuat fără acordul ...

Bună ziua, asociația de proprietari a efectuat fără acordul scris al proprietarilor o reparatie pt termosistemul ( termosistemul a fost platit individual cand sa montat cu 5 ani in urma) care a fost luat de vânt de la 2 apartamente și solicita ca toți proprietarii din imobil sa plătească; cum ar trebuie sa procedam ?

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis de bloc stelian_1981 stelian_1981 Buna.Sant recent proprietarul unui apartament la etajul 4 din 4 ,am inceput sa renovez apartamentul si am observat ca trebuie reparat si acoperisul ....am luat ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa fie de acord ? catericex catericex Buna ziua, Intrebarea mea este in legatura cu reparatia acoperisului imobilului in care am un apartament. Cine trebuie sa aprobe decontarea cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie de constructie pentru reparatii exterioare imobil? aka.fg aka.fg Buna ziua, si multumesc anticipat interlocutorilor. Intrebarea este daca este necesara autorizatie de constructie pentru reparatie exterioara la un imobil, mai ... (vezi toată discuția)