avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suma nejustificata adaugata la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suma nejustificata adaugata la intretinere

Am constatat ca mi se adauga aproximativ 100Ron la cheltuieli de intretinere, fata de alte apartamente cu acelasi numar de ocupanti. Suntem in sistem pausal. Cui sa ma adresez pentru solutionare deoarece administratorul mi-a dat raspunsuri neconvingatoare si neadevarate. Pare o suma mica, dar in 2 ani de cand locuiesc aici, s-au adunat deja 2400Ron...ceea ce nu e chiar putin. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mostenitor sezinar contra presedinte asociatie proprietari BEva87 BEva87 Buna ziua! Sunt mostenitoarea sezinara a unui apartament in care locuiesc din anul 2018. Prima Instanta mi-a atribuit acest apartament in dosarul de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza consumul de apa pe luna cind proprietarul nu il declara ,dar totusi are contorizare. carmen-69 carmen-69 As avea mare nevoie de ajutor pentru a rezolva aceasta problema: la inceputul lui ianuarie 2009 am plecat in strainatate, la munca pentru mai mult timp. In ... (vezi toată discuția)
Caldura la pausal chinook chinook Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: asociatia de proprietari din care fac parte urmeaza sa convoace o adunare generala in care sa se ... (vezi toată discuția)