avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Anul acesta am susţinut examenul pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Anul acesta am susţinut examenul pentru obţinerea ...

Bună ziua!
Anul acesta am susţinut examenul pentru obţinerea gradului didactic II -şi din păcate nu am fost admisă.
Cum trebuie să procedez în continuare?
În Metodologie este specificat următorul aspect: inspecţiile curente au o valabilitate de 4 ani., art.46 alineatul 5.
Pentru cine se aplică acest articol?
Mulţumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Inscrierea la gradul didactic i. brigi80 brigi80 Buna ziua! Am o nelămurire, sper să m-ajute cineva cu un răspuns corect. E complicat un pic situația mea. Sunt educatoare, momentan în concediu ... (vezi toată discuția)
ÎnvÃÞÃmÃnt Alina2882 Alina2882 buna ziua va rog sa ma ajutati m-am inscris la gradul didactic 2 am sustinut toate inspecţiile şi ar trebui să susţin examenul în vară(august 2012) ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intelege?...pentru cei interesati de subtilitati juridice arhontele arhontele ORDINUL 3770/1998 .Prezentarea la examenul pentru definitivarea în învăţământ este obligatorie la expirarea stagiului de 2 ani de la obţinerea ... (vezi toată discuția)