avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. In urma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. In urma solicitari de izolarea ...

Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. In urma solicitari de izolarea beciului, deoarece noi stam la parter si avem igrasie si umezeala, am fost refuzati de către consiliul administrativ al blocului (mentionez ca sunt 4 apartamentr afectate). In urma intalniri comitetului executiv, dianintea cererii scrise, la fel am fost refuzati (sunt membru in comitet) am cerut sa facem aceasta lucrare din fondul de reparatii, care ni se cere lunar, iar chitanta separata pentru fond nici maca nu primim... Ce alt demers recomandați oare?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 21:48, 18 Septembrie 2025
Din fondul de reparatii , se pot face lucrari care profita tuturor proprietarilor , ca toti au contribuit la constituirea lui . Dvs. doriti sa faceti o lucrare care profita doar celor 4 apartamente , pe banii tuturor . Si nu-i corect . Izolarea plafonului de la beci NU e o lucrare de reparatii necesara ( ca inteleg ca nu e deteriorat ) , e doar pentru marirea confortului in cele 4 apartamente . Si , pentru obtinerea unui confortul sporit , strict pentru sine , investitia o face cel care doreste aceast confort - in speta , cele 4 apartamente interesate . Asta - desigur - daca toti cei 4 proprietari vor …

~ final discuție ~