avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o rugăminte către cei care ma pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o rugăminte către cei care ma pot ajuta cu ceva ...

Bună ziua! Am o rugăminte către cei care ma pot ajuta cu ceva răspunsuri la întrebarea mea si anume: sunt singurul moștenitor al mamei mele si as dori sa știu ce pasi trebuie sa urmez pentru a deveni proprietar pe bunurile deținute de ea, in cazul acesta fiind apartamentul proprietate personala! Nu vreau sa ma iau dupa sfaturile din fata blocului, am nevoie de sfatul cuiva care vrea sa ma ajute cu o informație corecta! As dori sa știu la ce costuri sa ma aștept si ce acte îmi trebuiesc! Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:25, 19 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa mergeți la un notar public pt a dezbate succesiunea defunctei dvs mame.Vi se va elibera CM din care va rezulta calitatea dvs de moștenitor pt bunurile ce compun masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info succesiune si impartirea mostenirii ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua,am o problema si asi aprecia foarte mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Ma aflu in urmatoarea situatie:mama a decedat,in 2008 si in momentul de ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Intentionez sa deschid actiunea de succesiune in urma decesului bunicii mele. Aceasta a avut 2 copii: mama mea (care a decedat inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa 22 de ani VERONICAPOMANA VERONICAPOMANA Buna seara Suntem doua surori.Tatal nostru traieste .Putem dezbate succesiunea dupa mama noastra care a decedat acum 22 de ani? Putem ceda partile noastre ... (vezi toată discuția)