avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt în concediu postnatal din 14 iulie, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt în concediu postnatal din 14 iulie, iar între ...

Bună ziua!
Sunt în concediu postnatal din 14 iulie, iar între 1-13 iulie am fost în prenatal. Angajatorul refuză să-mi dea adeverința necesară pentru medicul de familie, iar doctorița nu îmi scrie concediul postnatal fără ea. Nu știu dacă din 1 septembrie voi mai fi plătită și dacă situația asta îmi afectează calculul indemnizației pentru creșterea copilului. Daca nu primesc in continuare postnatal pot depune actele pentru CCC? Ce pot face? Menționez ca medicul de familie vrea să-mi dea medical dar nu poate fără adeverință.
Cel mai recent răspuns: avartolomei21@gmail.com , utilizator 10:42, 19 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Buna ziua,

Angajatorul are obligativitatea eliberării documentului solicitat. Faceți cerere scrisa, cu numar de inregistrare sau trimiteți e-mail oficial. Daca in termen de 30 zile nu va elibereaza docs solicitat, cu dovada, faceți plângere la ITM.

De menționat totodaca, ca cm-ul poate fi eliberat per luna Septembrie pana la final de Octombrie, deci timp este.
avartolomei21@gmail.com a scris:

Bună ziua!
Sunt în concediu postnatal din 14 iulie, iar între 1-13 iulie am fost în prenatal. Angajatorul refuză să-mi dea adeverința necesară pentru medicul de familie, iar doctorița nu îmi scrie concediul postnatal fără ea. Nu știu dacă din 1 septembrie voi mai fi plătită și dacă situația asta îmi afectează calculul indemnizației pentru creșterea copilului. Daca nu primesc in continuare postnatal pot depune actele pentru CCC? Ce pot face? Menționez ca medicul de familie vrea să-mi dea medical dar nu poate fără adeverință.

Vă mulțumesc frumos!
Daca nu se rezolva pot depune acum dosarul de CCC? Pot primi banii începând cu luna Septembrie la calcularea indemnizației pentru crestere copil? Vă mulțumesc. Îmi doresc sa rămân într-un raport bun la locul de muncă.

Idammov Arlina Consult SRL a scris:

Buna ziua,

Angajatorul are obligativitatea eliberării documentului solicitat. Faceți cerere scrisa, cu numar de inregistrare sau trimiteți e-mail oficial. Daca in termen de 30 zile nu va elibereaza docs solicitat, cu dovada, faceți plângere la ITM.

De menționat totodaca, ca cm-ul poate fi eliberat per luna Septembrie pana la final de Octombrie, deci timp este.
avartolomei21@gmail.com a scris:

Bună ziua!

Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2025
avartolomei21@gmail.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii obtinere indemnizatie copil roxxanna roxxanna Am si eu cateva nelamuriri referitoare la obtinerea indemnizatiei pentru copil. Am citit discutiile de pe acest forum dar tot nu am ceva clarificat: Am fost ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata-dreptul la somaj si indemnizatie crestere copil aittu aittu Buna ziua, fiica mea are incheiat un contract de munca pe perioadă determinată care îi încetează de drept în data de 08 septembrie 2016. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru suplinitori alinutzza140 alinutzza140 Buna ziua , Sunt o viitoare mamica suplinitoare cu contract pana la 1 sept.2011.Sunt insarcinata in 5 luni si ceva si cred ca o sa nasc pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)