Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Bună ziua!
Sunt în concediu postnatal din 14 iulie, iar între 1-13 iulie am fost în prenatal. Angajatorul refuză să-mi dea adeverința necesară pentru medicul de familie, iar doctorița nu îmi scrie concediul postnatal fără ea. Nu știu dacă din 1 septembrie voi mai fi plătită și dacă situația asta îmi afectează calculul indemnizației pentru creșterea copilului. Daca nu primesc in continuare postnatal pot depune actele pentru CCC? Ce pot face? Menționez ca medicul de familie vrea să-mi dea medical dar nu poate fără adeverință.
Buna ziua,
Angajatorul are obligativitatea eliberării documentului solicitat. Faceți cerere scrisa, cu numar de inregistrare sau trimiteți e-mail oficial. Daca in termen de 30 zile nu va elibereaza docs solicitat, cu dovada, faceți plângere la ITM.
De menționat totodaca, ca cm-ul poate fi eliberat per luna Septembrie pana la final de Octombrie, deci timp este.
avartolomei21@gmail.com a scris:
Bună ziua!
Sunt în concediu postnatal din 14 iulie, iar între 1-13 iulie am fost în prenatal. Angajatorul refuză să-mi dea adeverința necesară pentru medicul de familie, iar doctorița nu îmi scrie concediul postnatal fără ea. Nu știu dacă din 1 septembrie voi mai fi plătită și dacă situația asta îmi afectează calculul indemnizației pentru creșterea copilului. Daca nu primesc in continuare postnatal pot depune actele pentru CCC? Ce pot face? Menționez ca medicul de familie vrea să-mi dea medical dar nu poate fără adeverință.
~ final discuție ~