avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am revenit la job pe data de 09.09 iar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am revenit la job pe data de 09.09 iar copilul face ...

Bună ziua! Am revenit la job pe data de 09.09 iar copilul face 2 ani pe 08.11.
Am depus actele pentru stimulentul de inserție,voi lua stimulent și pentru cele 2 luni cu care m am întors mai devreme de a face copilul 2 ani sau doar începând cu luna a 11a?
Tatăl nu și a luat lunile deși se încadra.

Alte discuții în legătură

Perioada acordare stimulent de inserție Mokatoka Mokatoka Bună ziua! Poate ma puteți ajuta, am avut dosar pentru grad de handicap depus, de la 2 la 3 ani și la 2 ani 7 luni m-am întors la serviciu, acum la 3 ani ... (vezi toată discuția)
Din ce luna beneficiaza mama de stimulent de insertie la revenire in activitate? Utilizatoarea Utilizatoarea Buna ziua, mama care se afla in C.I.C, revine la servici cu 4 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani. Tata, desi indeplineste conditiile, nu doreste sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie- plata prima luna adriana12_12 adriana12_12 Buna ziua, imi puteti spune de cand incepe plata stimulentului de insertie , daca m-am intors la munca cu minim 60 de zile pana la varsta de 2 ani a copilului? ... (vezi toată discuția)