avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de o clarificare/îndrumare juridică în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de o clarificare/îndrumare juridică în următoarea ...

Am nevoie de o clarificare/îndrumare juridică în următoarea situație: tatăl meu a decedat în luna aprilie a acestui an și figurează cu o datorie la ANAF. In această situație ce se întâmplă cu acea datorie?Singurul bun rămas pe numele tatălui meu este un autoturism din anul 2010. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Moștenirea datoriilor defunct Lissandra Lissandra Datoriile unei persoane decedate ( soțul și tatăl ) au rămas deși nu exista nici un contract. Părinții mei erau despărțiți în fapt fără a ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru un defunct???? misselly misselly Buna ziua!Am primit zilele trecute o somatie scrisa de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala-serviciul de colectare si executare silita-persoane ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf persoana decedată Focsaneanuioan Focsaneanuioan Tatăl meu înainte să decedeze (30 jan.18) a trecut apartamentul pe numele meu,fiul. Ieri pe numele tatălui (09.aug.18) am primit hartie cu datorii ... (vezi toată discuția)