avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. As dorii sa imi spuna cineva e normal ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. As dorii sa imi spuna cineva e normal ca dupa ce ...

Bună ziua. As dorii sa imi spuna cineva e normal ca dupa ce actele ,, au fost depuse" sa dureze mai mult de 2 luni si tot sa nu fie un dosar deschis? Sau doar ma minte avocatul ca sa nu caut pe altcineva? Nici nu vrea sa imi mai răspundă sau sa imi dea detalii legate de caz. Mulțumesc frumos, in dosar ar fii vorba de un ordin de protectie cu certificat medico-legal scos si un proces sa obțin tutela copilului.
Cel mai recent răspuns: Anonimus.SRL , utilizator 16:32, 19 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordinul de protecție se judeca în câteva zile chiar în aceasta perioada în care magistrații,, protestează"Cereti av nr de dosar,căutați pe portalul instantelor după numele dvs etc.Daca nu e vorba despre prima instanta ci s a formulat calea de atac atunci într-adevăr merge mai greu ,durează.
Multumesc de raspuns, este pentru prima data cand cer judecata pentru aceste 2 lucruri, am cautat pe portalul judecătoriei si nu apare niciun dosar cu numele meu sau a inculpatului. Si întocmai daca exista un dosar făcut eu deja trebuia sa am ordinul de protectie stiu ca la tutela e mai greu si dureaza mai mult.Mulțumesc frumos

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ordinul de protecție se judeca în câteva zile chiar în aceasta perioada în care magistrații,, protestează"Cereti av nr de dosar,căutați pe portalul instantelor după numele dvs etc.Daca nu e vorba despre prima instanta ci s a formulat calea de atac atunci într-adevăr merge mai greu ,durează.

Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2025
Anonimus.SRL, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - cum aflu daca sotul a depus cerere? alexandra30 alexandra30 Buna seara cum pot afla(verifica) daca sotul meu a bagat la divort. (deoarece imi este teama ca ma minte, si nu vreau sa astept degeaba). multumesc (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare? ContSters188591 ContSters188591 an dat in judecata finantele in 29 noiembrie am avut proces ,sa judecat in lipsa nu am avocat dar nici citatie nu mi-a venit ,si am specificat sa se judece si ... (vezi toată discuția)
BunĂ seara.am plĂtit onorariul si taxa de timbru pentru o dezbatere ... majestik majestik BUNĂ SEARA.AM PLĂTIT ONORARIUL SI TAXA DE TIMBRU PENTRU O DEZBATERE DE MOȘTENIRE ACUM ȘASE LUNI(TOATE TAXELE CERUTE DE AVOCA FIIND AJUNGÂND LA 40.000 LEI ... (vezi toată discuția)