avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.va rog un avocat daca poate sa mă la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.va rog un avocat daca poate sa mă la ureasca.eu am ...

Buna seara.va rog un avocat daca poate sa mă la ureasca.eu am luat un credit iar mama a venit codebitor și a pus apartamentul garanție,apartamentul fiind al ,dar ea a murit,eu nu am făcut și cesiunea dar un notar a spus că cei cu ipoteca nu pot da mortul in judecată și ea era propietara,iar eu nu am nimic pe numele meu nici apartamentul că nu am făcut succesiunea.va rog îmi puteți spune daca este așa plus că ea fiind bătrână ei nu au cerut expertiza psihiatrică legalizata au cerut o adeverință de la orice policlinica și plusalfe nereguli grave.
Cel mai recent răspuns: bibicarina , utilizator 08:47, 20 Septembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista proceduri judiciare prin care banca poate executa apartamentul, chiar dacă proprietarul a decedat.
Chiar daca ea este doar codebitor,și acest IFN are multe nereguli când au acordat creditul

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Exista proceduri judiciare prin care banca poate executa apartamentul, chiar dacă proprietarul a decedat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă erau nereguli de ce ați luat împrumutul.?Exista posibilitatea cel puțin teoretica ca să fie făcute demersuri de către creditor pt a fi executat silit și imobilul..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata @bibicarina , exista si posibilitatea practica … Mama a fost co-debitor , inseamna ca - practic - a fost , alaturi de dvs. , debitoare . Daca e pusa ipoteca pe apartament , aceasta ( ipoteca ) poate fi pusa in executare , indiferent in mana cui se afla bunul . M-as baza foarte putin ( spre deloc ) pe faptul ca nu am dezbatut succesiunea . Mostenirile se pot accepta si tacit . Daca suma e semnificativa , cei de la IFN nu vor sta pasivi . Si cea mai paguboasa , pentru datornic , metoda de a fi executat , este sa ajunga ca bunul sa fie vandut la licitatie …
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Septembrie 2025
CHKa, utilizator
Multumesc

CHKa a scris:

Stimata @bibicarina , exista si posibilitatea practica … Mama a fost co-debitor , inseamna ca - practic - a fost , alaturi de dvs. , debitoare . Daca e pusa ipoteca pe apartament , aceasta ( ipoteca ) poate fi pusa in executare , indiferent in mana cui se afla bunul . M-as baza foarte putin ( spre deloc ) pe faptul ca nu am dezbatut succesiunea . Mostenirile se pot accepta si tacit . Daca suma e semnificativa , cei de la IFN nu vor sta pasivi . Si cea mai paguboasa , pentru datornic , metoda de a fi executat , este sa ajunga ca bunul sa fie vandut la licitatie …

Alte discuții în legătură

O avocata ne-a pagubit de un apartament si 18000eur claral claral O avocata a asistat-o pe mama intr-o actiune, i-a castigat increderea, a devenit chiriasa intr-un apartament mostenit de mama, si \\"prietena\\" ei. In 2006, ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)