avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă cineva merge peste câteva zile și dă înapoi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă cineva merge peste câteva zile și dă înapoi obiectele ...

Dacă cineva merge peste câteva zile și dă înapoi obiectele furate există șanse sa nu se sesizeze autoritățile? Nu a fost prins dar îi este foarte teamă sa nu se trezească cu citație pe baza camerelor de supraveghere. Nu va mai repeta aceasta experiență teribilistă.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 21:31, 19 Septembrie 2025
Nimeni nu va poate spune dacă pagubitul va sesiza sau nu autoritățile, dar cu siguranță restituirea bunului înainte de sesizarea politiei va va ajuta chiar și dacă se ajunge la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt monicalove monicalove Am o mare rugaminte. Mi-as dori sa ma lamuriti cu ceva. Aproximativ acum 2 luni am furat dintrun supermarket, am fost prinsa de agentii de paza, apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket castoralexa castoralexa am fost prinsa filmata sustragand obiecte din supermarket. m-a oprit paza dupa ce am achitat cosul şi am fost dusa la camera de control. Mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Furt mall Ares06 Ares06 Buna seara! Acum o luna am fost in magazinul MK. La cabina de proba am luat 2 fuste si o rochie. Am rupt etichetele de siguranta si pe cele normale. Am plecat ... (vezi toată discuția)