avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salut iubita mia are 15 ani împliniți iar eu 19 Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salut iubita mia are 15 ani împliniți iar eu 19 Am avut releții ...

Salut iubita mia are 15 ani împliniți iar eu 19
Am avut releții benevole chear și mama ei știea
Acum ia este însărcinată de 2 luni jumate i-am spus mamei ei la care ia vrea să facă avort
Eu și cu iubita suntem înpotrivă dacă va ajunge mai departe cine cîștigă și ce risc
Cel mai recent răspuns: Dendrol , utilizator 12:42, 20 Septembrie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Riscați foarte tare un dosar penal pentru act sexual cu un minor.
Totul a fost benevol

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Riscați foarte tare un dosar penal pentru act sexual cu un minor.

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează ca a fost benevol sau nu .Daca tatal socru îți face.o.plangere penala situația devine foarte complicata pt tine..
Ia deja are 15 și trebuie să împlinească 16 peste o lună dar faptul rdtr că dacă ajunge la judecată și ia țune cu mine nu cu mama ei am șanse să rămîn cu ia și să am grijă

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu contează ca a fost benevol sau nu .Daca tatal socru îți face.o.plangere penala situația devine foarte complicata pt tine..

Ia deja are 15 și trebuie să împlinească 16 peste o lună dar faptul rdtr că dacă ajunge la judecată și ia țune cu mine nu cu mama ei am șanse să rămîn cu ia și să am grijă

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Alte discuții în legătură

Relatie cu o minora bogdan_ill bogdan_ill am si eu o problema,am 20 de ani yar prietena mea 17.a ramas insarcinata si nu as fi de acord cu avortul...adica aveo o relatie de 2 ani de zile iar parintii ... (vezi toată discuția)
Avort la 16 ani BoboXd BoboXd Buna! In urma cu un an am facut un avort. Iubitul meu nu a acceptat, dar pana la urma am facut-o. Parintii mei la acel moment nu stiau, dar au aflat pe ... (vezi toată discuția)