avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, in 2008 am cumpărat teren extravilan și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, in 2008 am cumpărat teren extravilan și am încheiat ...

Bună ziua, in 2008 am cumpărat teren extravilan și am încheiat un contract semnat olograf pentru care am sentință civilă din 2025. Vreau să îl vând. Întrebarea este....plătesc impozit de 80%? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare teren primit prin contract de donatie inainte de 8 ani nisara1 nisara1 Buna ziua, am primit un teren extravilan de la tatal meu prin contract de donatie in noiembrie 2015. Acum vreau sa-l vand, deci inca nu sunt impliniti 8 ani. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan buna ziua, in urma cu 1 an, mama mea ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Vanzare teren extravilan Buna ziua, In urma cu 1 an, mama mea a dobandit o parte din suprafata unui teren extravilan prin vanzare. Doresc sa fac vanzare ... (vezi toată discuția)
Referitor la vanzarea terenurilor extravilane si impozit 80% ... vladcj vladcj REFERITOR LA VANZAREA TERENURILOR EXTRAVILANE si IMPOZIT 80% Avem legea care instituie un impozit de 80% pe diferenta de pret intre vanzare si achizitie, ... (vezi toată discuția)