avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma cu cca 2 ani am primit de la primărie o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma cu cca 2 ani am primit de la primărie o amenda ptr un ...

In urma cu cca 2 ani am primit de la primărie o amenda ptr un gard.Amenda a fost contestata si nici acum dupa 2 ani nu am avut nici un termen.
Întrebarea este daca aceste amenzi au termen de prescripție?
Cel mai recent răspuns: Iulyp , utilizator 21:17, 20 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ati contestat-o si nu ati primit termen de la instanta? interesati-va. amenzile se prescriu daca nu se indeplineste nici o actiune de urmarire: de exemplu, daca primiti o somatie sau daca amenda este inregistrata la DTIL
Am contestat-o,apare pe portal ,dar nu are nici o ședință/nici un termen.
Nici in DTIL nu este si nici anul trecut nu a fost.
adriandimitriu a scris:

ati contestat-o si nu ati primit termen de la instanta? interesati-va. amenzile se prescriu daca nu se indeplineste nici o actiune de urmarire: de exemplu, daca primiti o somatie sau daca amenda este inregistrata la DTIL

Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Septembrie 2025
Iulyp, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea amenzilor stedan stedan buna ziua . numele meu este stefan si am o intrebare care nu stie nimeni sa ma lamureasca? am amenzi de circulatie din 2004 pana in prezent in val de cca ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie in cat timp se prescriu? eleonor eleonor poate cineva sa`mi spuna dupa cat timp se prescriu amenzile de circulatie? cunosc pe cineva care are de 8 ani amenzi de circulatie in valoare de 5000 ron de ... (vezi toată discuția)
Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)