avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am și eu un certificat de acționar la Sc Dacia ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am și eu un certificat de acționar la Sc Dacia Mioveni

Bună ziua sunt din Pitești și am și eu un certificat de acționar la Sc Dacia Mioveni, nu am primit niciodată dividende și nici măcar un mesaj din partea societății , vreau să știu dacă mai pot primi ceva de acolo mulțumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:20, 21 Septembrie 2025
Gasiti detalii - la partea cu ACȚIONARIAT AUTOMOBILE-DACIA - aici
[ link extern ]
Nu așteptați acasă, pasiv, sa va informeze firma despre drepturile dumneavoastra ci căutați singura informațiile.
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un certificat de actionar si nimeni nu poate ajuta. Gabriela000 Gabriela000 Am un certificat de actionar la Automobile Dacia si nimeni nu poate ajuta.Nimeni nu știe unde mă pot adresa pentru a afla informații despre dividende. ... (vezi toată discuția)
Actiuni Bibescu Bibescu buna ziua am doua certificate de actionar unul la novatex pitesti actualmente se numeste nova-txtile si unul la automobile dacia pitesti am si eu o in ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cu acțiunile mele? MateiCornelia MateiCornelia Bună ziua! Sunt acționar la Dacia Pitești. Ce pot face cu acțiunile mele? (vezi toată discuția)