avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalare plasa protectie pentru animale de companie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalare plasa protectie pentru animale de companie in balcon

Instalare plasa protectie pentru animale de companie in balcon

Pentru a evita eventualele incidente cu pisica mea, as dori sa montez o plasa de protectie textila pe partea deschisa a balconului.
Plasele au ochiuri de aprox. 3cm, deci sunt relativ transparente, iar montajul acestora se va face pe partea din interioriul balconului.

As dori sa aflu daca o astfel de "lucrare" se incadreaza ca modificare a aspectului cladirii, respectiv daca trebuie sa cer accordul asociatiei de proprietari sau autorizatie.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:16, 21 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Neavând legătură cu o parte comună, fațada, nu aveți nevoie de nici un acord, sau autorizație, fiind o construcție ușoară, demontabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare plasa protectie pentru animale de companie in balcon ciprian_i ciprian_i Buna seara, Pentru a evita eventualele incidente cu pisica mea, as dori sa montez o plasa de protectie textila pe partea deschisa a balconului. Plasele au ... (vezi toată discuția)
Cusca pentru pisici la geam Sorina.ct Sorina.ct Stau la etajul 2 si este ultimul, nu e nimeni deasupra mea. As vrea sa imi instalez o plasa din metal atasata de interiorul pervazului ca pisicile mele sa aiba ... (vezi toată discuția)
care sunt sansele sa pastrez aceasta anexa gospodareasca care nu deranjeaza pe nimeni? Denis Vasilache Denis Vasilache Intre peretele casutei de vara ridicata pe un colt al terenului meu si gardul de plasa (realizat de mine pe proprietatea mea) catre unul din vecini s-a creat ... (vezi toată discuția)