avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instalare plasa protectie pentru animale de companie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instalare plasa protectie pentru animale de companie in balcon

Buna seara,

Pentru a evita eventualele incidente cu pisica mea, as dori sa montez o plasa de protectie textila pe partea deschisa a balconului.
Plasele au ochiuri de aprox. 3cm, deci sunt relativ transparente, iar montajul acestora se va face pe partea din interioriul balconului.

As dori sa aflu daca o astfel de "lucrare" se incadreaza ca modificare a aspectului cladirii, respectiv daca trebuie sa cer accordul asociatiei de proprietari sau autorizatie.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legi privind fatada caselor aflate in patrimoniul national ? IonutTurlea IonutTurlea Ceea ce ma intereseaza este sa aflu daca imi este permis sa inchid balconul unui imobil aflat in patrimoniu national, si/sau am nevoie de aprobare de la o ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament.... eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa ma informati asupra pasilor pe care trebie sa-i parcurg in urmatoarea situatie: -locuiesc intr-un bloc construit in 2007,adica este ... (vezi toată discuția)