avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instalare plasa protectie pentru animale de companie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instalare plasa protectie pentru animale de companie in balcon

Buna seara,

Pentru a evita eventualele incidente cu pisica mea, as dori sa montez o plasa de protectie textila pe partea deschisa a balconului.
Plasele au ochiuri de aprox. 3cm, deci sunt relativ transparente, iar montajul acestora se va face pe partea din interioriul balconului.

As dori sa aflu daca o astfel de "lucrare" se incadreaza ca modificare a aspectului cladirii, respectiv daca trebuie sa cer accordul asociatiei de proprietari sau autorizatie.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Instalare plasa protectie pentru animale de companie in balcon iorgos 22 iorgos 22 Instalare plasa protectie pentru animale de companie in balcon Pentru a evita eventualele incidente cu pisica mea, as dori sa montez o plasa de protectie ... (vezi toată discuția)
Legi privind fatada caselor aflate in patrimoniul national ? IonutTurlea IonutTurlea Ceea ce ma intereseaza este sa aflu daca imi este permis sa inchid balconul unui imobil aflat in patrimoniu national, si/sau am nevoie de aprobare de la o ... (vezi toată discuția)
Unitate externa ac in interiorul balconului dl62 dl62 Buna ziua, Am cumparat un apartament in bloc nou. Unitatea de aer conditionat este pozitionata in interiorul balconului, pe podea, cu orientare catre usa de ... (vezi toată discuția)