avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul alipit de casă noastră si-a modificat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul alipit de casă noastră si-a modificat acoperișul ...

Bună ziua, vecinul alipit de casă noastră si a modificat acoperișul astfel încât a înconjurat cu el burlanul casei noastre, practic acum burlanul nostru străpunge acoperișul lui, si a venit pe fatada noastră cu el, este permis asa ceva ?si ce avem de făcut. Îmi pare rău că nu pot atasa o poza.Imobilul nostru este cu etaj, al vecinului cu parter, de asta a putut ingloba burlanul nostru
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:56, 22 Septembrie 2025
Și apa de ploaie cum se scurge, pe peretele casei dumneavoastră`? El și montat burlane la acoperișul lui`?
Buna ziua

Depuneti o reclamatie la primarie.

In mod normal modificarile formei acoperisului trebuie autorizate (autorizatie de construire). Ca sa se poata lipi de casa dvs era nevoie si de acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cerut servitute de trecere vecinului si acesta mi a cerut.... anonimul070 anonimul070 am cerut servitute de trecere in instanta vecinului ptr ca nu ma lasa sa intru in curtea lui sa mi intretin si sa fac consolidari peretelui din spatele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuim la o casa tip duplex (construit in urma cu ... Ioanagav Ioanagav Buna ziua! Locuim la o casa tip duplex( construit in urma cu 100 ani) aceasta fiind initial pe parter si in 2 ape, vecinii intre timp au facut modificari la ... (vezi toată discuția)
Probleme burlan crisss2011 crisss2011 Buna ziua Am cumparat acum o luna un apartament la etajul 4. Acesta are sarpanta deasupra facuta acum multi ani , nu stiu daca este facuta cu autorizatie nici ... (vezi toată discuția)