avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista posibilitatea legala ca, prin notariat, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista posibilitatea legala ca, prin notariat, ...

Buna ziua !
Exista posibilitatea legala ca , prin notariat , sa se achizitioneze un imobil cu teren , de catre doua persoane fizice care nu au nici un grad de rudenie intre ele , in cote de participare egale 50% cu 50% ?
Cu stima !
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:15, 22 Septembrie 2025
Da
Buna ziua,
Orice persoana fizica poate sa achiztioneze un imobil in cote parti egale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 proprietari ai unui autoturism adriana_n adriana_n Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema: A fost cumparat un autoturism pe numele unei persoane fizice. Insa, se doreste ... (vezi toată discuția)
Stabilire mostenitori de drept si stabilire parti v.georgeta v.georgeta Un imobil format din 2 corpuri de case si un teren, a fost retrocedat in 1998 semnatarilor cererii de retrocedare in natura a proprietatii actionand in ... (vezi toată discuția)
Donatie dupa succesiune danaholod danaholod Buna ziua! Tatal meu a decedat la 30.06.2016. Eu impreuna cu mama mea am participat la dezbaterea succesiunii. Acum suntem mostenitoarele din luna februarie ... (vezi toată discuția)