avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... As avea nevoie de un model pentru Cererea de punere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

As avea nevoie de un model pentru Cererea de punere ...

Buna ziua

As avea nevoie de un model pentru Cererea de punere sub interdictie Judiciara a parintelui (Dementa tip Alzheimer proghesata)nu am doar o dovada de fisa medicala cu diagnosticul,restul sunt la el acasa,iar nu stiu daca concubina imi va trimite restul dovezilor.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela.W , utilizator 16:20, 22 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai există punere sub interdicție, acum se stabilește o formă de ocrotire. Actele se pot obține și de la instituțiile unde a fost disgnosticată ori tratată persoana în cauză.
Cât despre cereri, ar fi bine să vă informați puțin înainte. Găsiți un ghid pentru justițiabili pe pag csm1909.ro, nu mai rețin însă dacă el conține model de cerere pentru instituția interdicției judecătorești (care e abrogată) sau dacă are model cu noua instituție a ocrotirii. Verificați.
Va multumesc frumos.O sa ma uit pe pagina de ati denumit pentru mai multe informatii.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu mai există punere sub interdicție, acum se stabilește o formă de ocrotire. Actele se pot obține și de la instituțiile unde a fost disgnosticată ori tratată persoana în cauză.
Cât despre cereri, ar fi bine să vă informați puțin înainte. Găsiți un ghid pentru justițiabili pe pag csm1909.ro, nu mai rețin însă dacă el conține model de cerere pentru instituția interdicției judecătorești (care e abrogată) sau dacă are model cu noua instituție a ocrotirii. Verificați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dementa mariw mariw Bunicul meu e proprietarul casei unde locuiesc eu,mama,tata si bunica. Bunicul meu fiind divortat de bunica,mama fiind fiica lui. Bunicul meu a avut tendative ... (vezi toată discuția)
Instanta mariw mariw Bunicul meu e proprietarul casei unde locuiesc eu,mama,tata si bunica. Bunicul meu fiind divortat de bunica,mama fiind fiica lui. Bunicul meu a avut tendative ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie mgajdan mgajdan Mama are 90 de ani si a primit diagnostic \"delirium in cadrul unei demente de tip Alzheimer-forma severa\" Eu consider ca ar fi bine s-o internez intr-un ... (vezi toată discuția)