avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe o strada din Constanta sunt delimitate si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe o strada din Constanta sunt delimitate si numerotate ...

Buna ziua,am urmatoarea speță:pe o strada din Constanta sunt delimitate si numerotate locuri de parcare,iar unde nu sunt locuri de parcare numerotate,zonele respective sunt hasurate.In fata unei vile enorme,care are deschidere la strada de cel putin 20 m,sunt numerotate doua locuri de parcare,in fata portilor garajelor,pentru ca si acestea au cca 7 m,clar nu poti parca,insa in dreptul portii pietonale,pe carosabil,zona este doar hasurata,dar proprietarul,care nu cred ca este un amarat,a pus niste blocatoare de beton,pe motiv ca este parcarea lui rezidentiala.
Astazi,incercand sa parchez masina pe acea zona hasurata,m-a amenintat ca daca parchez acolo,cheama politia Intrebarea este daca este legal din partea lui sa blocheze parcarea si pe acea zona,chiar daca intrarea in garaje nu ii este obstructionata,si daca pe acele zone hasurate se poate parca,deoarece....datorita deschiderii la strada a acelei vile a...ocupat,daca pot spune asa,cca 4 locuri de parcare.Din pacate nu se pot atasa si poze,pentru a fi mai explicita.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Parcare pe domeniul public Dalicos Dalicos Buna ziua , am o intrebare , obisnuiesc sa parchez intr o parcare pe domeniul public situată în spatele blocului, parcare hasurata de primărie in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)
Pot primi amenda daca parchez in fata unui “garaj” ce este ... ana deea ana deea Pot primi amenda daca parchez in fata unui “garaj” ce este folosit ca garsoniera?( inclusiv usile de garaj sunt acum usa de apartament)? Ma cert cu un ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea problema: in mini-complexul ... TatianaM186 TatianaM186 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema: in mini-complexul de 4 vile in care locuiesc, am constatat ca dezvoltatorii nu au autorizație de construire ... (vezi toată discuția)