avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot primi amenda daca parchez in fata unui “garaj” ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot primi amenda daca parchez in fata unui “garaj” ce este ...

Pot primi amenda daca parchez in fata unui “garaj” ce este folosit ca garsoniera?( inclusiv usile de garaj sunt acum usa de apartament)?

Ma cert cu un vecin de strada de cand m-am mutat aici, strada nu are locuri de parcare alocate de primarie, deci regula de primul venit ar trebui sa conteze. Dar din pacate vecinii fiind de multi ani pe strada au alte opinii. Unul dintre ei isi foloseste garajul de la parterul blocului ca si locuinta, inclusiv usa de garaj a fost schimbata in usa normala. si-a luat masina recent si cand se mai intampla sa parchez acolo, imi gasesc stergatoarele ridicate, posibil chiar sa o fi si zgariat superficial pe toata lungimea. Parerea lui e ca ii blochez garajul…Parerea mea e ca acela nu mai e garaj, chiar daca sunt sigura ca nu a facut nici o schimbare in CF.

Are el dreptate sau eu?
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2025
ana deea, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 02:20, 24 Septembrie 2025
Riscati amenda daca cheama Politia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Problema cu parcarea din bucurești Iustin Preoteasa Iustin Preoteasa Bună seara! Vin și eu cu o întrebare. Locuiesc în sectorul 2 din București, sector unde primăria ne-a \"onorat\" cu asfaltarea străzilor, creând din ... (vezi toată discuția)
Despre parcare sanducrist sanducrist gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)