avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dacă pe polita de asigurare este trecut și ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dacă pe polita de asigurare este trecut și utilizatorul, altul ...

Dacă. pe polita de asigurare este trecut și utilizatorul,altul decât proprietarul din certificatul de înmatriculare, în cazul unui accident făcut de utilizator ,asigurătorul va plati despăgubirea?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 15:47, 23 Septembrie 2025
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca pe proprietar sau utilizator? isabela97 isabela97 Recent am inmatriculat masina pe numele tatalui meu, dar m-am trecut ca utilizator in ideea ca voi putea sa ies din tara cu masina fara probleme, ce efecte va ... (vezi toată discuția)
Vrea să fac rca pe numele unuia din utilizatori. În cazul unui eveniment, poate respinge asigurătorul despăgubirea din această cauză? Stefan Alexandroae Stefan Alexandroae Buna ziua , voi achiziționa un autoturism nou , pe numele meu. Eu nu am mai avut autoturisme deținute în proprietate , fostul autoturism a fost înscris pe ... (vezi toată discuția)
Masina pe numele meu, alt utilizator pe rca eucaniciodata eucaniciodata Buna ziua. Tinand cont ca asigurarile pentru cei sub 30 ani s-au scumpit enorm, eu cu 22 ani trebuie sa platesc 610 lei (la Carpatica). Mi-a zis un ... (vezi toată discuția)