avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă nu sunt multumit de pretul pe care agentul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă nu sunt multumit de pretul pe care agentul imobiliar il ...

Dacă nu sunt multumit de pretul pe care agentul imobiliar il obtine să-mi vândă apartamentul la cat timp după expirarea contractului de exclusivitate pot sa îl vând eu
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:39, 23 Septembrie 2025
Dvs. stabiliti pretul , nu agentul . Daca are vreo oferta , diferita de pretul pe care l-ati cerut , v-o prezinta , daca acceptati - bine , daca nu - nu . In Romania agentii nu negociaza , doar cauta potentiali cumparatori . Dvs. faceti - desigur - cum considerati , dar de ce sa mergeti pe exclusivitate ? asta inseamna ca nu veti putea vinde nimanui fara sa le platiti comisionul , chiar daca clientul nu este gasit de ei . Personal - as face contract cu 2 - 3 agentii imobiliare , fara nici un fel de exclusivitate . Cine aduce cel mai repede ( sau cel mai convenabil ) client , aceea incaseaza comisionul . Nu cred ca veti gasi agentie care sa accepte un contract pe 1 - 2 luni , dar incercati .
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de vizionare al agentiilor imobiliare lony_269 lony_269 Buna ziua, ma numesc Loredana iar problema mea este urmatoarea: am cautat in ziarul local anunturi cu apartamente de vanzare, am sunt la un anunt care m-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract exclusivitate imobiliara IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Am incheiat un contract de exclusivitate imobiliara cu o agentie pt comisionul de 1% din vanzare.Problema este ca agentia din ce vad nu se ocupa ... (vezi toată discuția)
Conditionarea vanzarii unui apartament de plata comisionului la agentie alpet alpet As vrea sa stiu care este parerea unui jurist despre urmatoarea situatie: Am gasit un apartament oferit spre vanzare de catre o agentie, pe un site de ... (vezi toată discuția)