avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... BUNA DIMINEATA as dori sa stiu daca un presedinte face ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

BUNA DIMINEATA as dori sa stiu daca un presedinte face luna de ...

BUNA DIMINEATA as dori sa stiu daca un presedinte face luna de luna cheltuieli gospodaresti ce depasesc bunul simt si lumea este revoltata ce se poate face vine cun tot felul de motivatii aberante si cu conventioi duoa conventii
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:56, 23 Septembrie 2025
Buna ziua

Conform legii 196/2018 puteti contesta aceste cheltuieli in scris iar presedintele este obligat sa va raspunda in termen de 10 zile.

Aveti de asemenea posibilitatea sa il schimbati prin adunare generala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președintele asociației îmi cere 150 de euro "taxe gospodărești" ca să-mi dea adeverința cu situația plăților, necesară la vânzarea apartamentului. a legal, a mai întâlnit cineva așa ceva? Bur89 Bur89 Buna seara, Am o mica nedumerire in legatura cu asociația de proprietari, vreau sa vand apartamentul, am gasit cumpărător, am facut toate demersurile pana ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata asociatia de proprietari comite numai ilegalitati. ... Karina_I Karina_I Buna dimineata Asociatia de proprietari comite numai ilegalitati. Sedintele adunarii generale nu sunt convocate conform legislatiei. Ele sunt in felul ... (vezi toată discuția)
Am constatat ca la plata intretinerii apare "abonament telefon ... Cojocaru mihai Cojocaru mihai Am constatat ca la plata intretinerii apare \"abonament telefon \" o suma ce a variat din 2017 de la 90 de lei la... 200 din octombrie 2018 pana în prezent. ... (vezi toată discuția)