avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Descrierea Beneficiarilor Reali din Declarație
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Descrierea Beneficiarilor Reali din Declarație

Bună ziua,

Am o întrebare cu privire la Descrierea Beneficiarilor reali, mai exact: în contextul în care în societatea mea sunt doar asociați persoane juridice, iar beneficiarii reali sunt persoanele din spatele acestoră, la descrierea este dorect să se menționeze DIRECT sau INDIRECT, având în vedere că persoana juridică nu poate fi beneficiar real și se înregistrează persoanele fizice, fiind astfel o exercitare indirectă?

Mulțumesc,
O zi bună!

Alte discuții în legătură

Se poate trece administratorul ca beneficiar real? alexandrabozga alexandrabozga Bună ziua! In cazul unui srl cu 2 asociați (99% și 1%), asociatul cu 1% este și administrator și el ia și toate deciziile firmei. Se poate trece ... (vezi toată discuția)
Beneficiarul real al unei societati cu 2 asociati persoane juridice? alexank alexank Beneficiarul real al unei societati cu 2 asociati persoane juridice, poate fi administratorul? (vezi toată discuția)
Conflict interese cu fonduri europene tzutzupimp tzutzupimp Buna ziua. Am o societate comerciala care in prezent are in derulare un proiect de calificare profesionala finantat din fonduri FSE. Societatea isi ... (vezi toată discuția)