avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE SALARII Daca un angajat are venituri di ...
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE SALARII Daca un angajat are venituri di salarii si din ...

POPRIRE SALARII
Daca un angajat are venituri di salarii si din diurna , poprirea de 1/3 din venitul net se aplica doar la veniturile din salarii sau si diurna ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Popriri asupra salariului minim pe economie Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am citit art. 409 din codul de procedura civila, dar nu sunt deloc lamurita in ceea ce priveste poprirea realizata asupra unui veniturilor unui ... (vezi toată discuția)
Poprire ldragos70 ldragos70 din cate stiam eu in cazul unei singure popriri valoarea popririi poate sa ajunga pana la 25% din salariu. Cunosc situatie in care poprirea a ajuns la 50%. ... (vezi toată discuția)
Poprire din indemnizatia de somaj tehnic si concediu medical DEFNE DEFNE Am o situatie : un angajat are in baza unei hotarari judecatoresti poprire care trebuie virata executorului 600 lei Intr-o luna are 4 zile de somaj ... (vezi toată discuția)