avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate divorta in Romania daca ambii soti au dubla ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate divorta in Romania daca ambii soti au dubla cetatenie, ...

Se poate divorta in Romania daca ambii sori au dubla cetatenie, locuiesc in strainatate si bunurile comune sunt in straianatate. Cum si unde se face partajul.

Alte discuții în legătură

Impartirea bunurilor in stadiu de divort miliq miliq Buna ziua, Momentan ma aflu intr-o situatie destul de dificila deoarece eu si ''sotul'' meu suntem in stadiu de divort in Ungaria. La aceasta situatie s-a ... (vezi toată discuția)
Divort definitiv sau nu? dynu dynu Va salut pe toti, sunt un cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia romana din 1996 (nascut in R. Moldova), in 1999 am incheiat o casatorie in R. ... (vezi toată discuția)
Succesiune - sot mostenitor mboletta mboletta Va rog sa raspundeti cu detalli despre aceasta speta; Decedat fara urmasi - masa succesorala compusa din casa, teren plus un teren arabil. Casa si terenul ... (vezi toată discuția)