Bună ziua, Am un teren proprietate privată iar drumul de acces este comun cu ceilalți proprietari ( cotă parte) eu am vrut să il donez primăriei deoarece alta bucată donata de ceilalți vecini a fost reabilitată de catre primărie si arată destul de bine. In trecut eu personal am pietruit deumul iar acesta erea practicabil si nu se ridicase peste nivelul proprietății mele, deci accesul pe proprietate era la acelasi nivel. De curand 2 noi proprietari de alte doua parcele invecinate au ridicat a treia oară drumul prin pietruire neluând nămolul iesit la suprafață și in acest caz drumul este astazi mai sus decât proprietatea mea eu neputând avea acces acum in curte cu auturismul iar pe gardul meu acum se sprijină tot materialul pus pe deum eu neputând să fac reparatii la gard deoarece demontând o uluca tot materialul se prăvălește peste mine in curte si in scurt timp o sa distriga si gardul de la umezeala si forta cu care apasa asupra structurii. Le am comunicat celor doi vecini ca nu mi se pare corect ce au făcut dar ei ma ia în râs. Ce as putea sa fac in acest caz , mulțumesc.