avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca un angajat se pensioneaza anticipat, se poate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca un angajat se pensioneaza anticipat, se poate angaja in ...

Daca un angajat se pensioneaza anticipat, se poate angaja in alta parte si sa cumuleze, astfel, pensia cu salariul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 25 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Poate desfasura doar activitati independente , nu ca salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, un pensionar cu pensie anticipata poate cumula pensia ... gbranzoi gbranzoi Buna ziua, un pensionar cu pensie anticipata poate cumula pensia cu venituri din activitati independente (pfa declarate prin declaratia unica) Regula de baza ... (vezi toată discuția)
O persoana pensionata anticipat, poate cumula si pensia si salariul? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca o persoana care doreste sa se pensioneze anticipat, poate fi angajat cu jumatate de norma la aceeasi firma de stat (de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez ... lucadominic lucadominic buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez la stat? (vezi toată discuția)