avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Situatia este asa: firma si -a reluat ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Situatia este asa: firma si -a reluat activitatea ...

Buna ziua,
Situatia este asa: firma si -a reluat activitatea in anul 2024 prin activarea sediului socialdar nu am avut nici o tranzactie pe anul respectiv, nu a facut nici o operatiune comerciala
Ce fac in situatia in care in anul 2024....nu am avut nici un fel de activitate cu aceasta firma......si nu am de ce sa depun situatii financiare anuale pe anul 2024....pot depune o declaratie de inactivitate?...nici nu voi avea activitate nici in 2025...cum sa procedez corect?

multumesc

Alte discuții în legătură

Declarații anaf pentru ong? GGN12 GGN12 Declarații ANAF: Vă rog să îmi spuneți ce documente trebuie depuse la ANAF și până la ce dată în cazul următor: ONG fără scop ... (vezi toată discuția)
Trebuie depus bilantul anual sau e suficienta declaratia de inactivitate? Ronny93 Ronny93 Am infiintat in 29.11.2019 un SRL si pana la 31.12.2019 am creditat firma si am facut o singura achiztie in acea perioada: am cumparat un aparat necesar ... (vezi toată discuția)
Am depus declarație de inactivitate pentru 2017, dar în mai 2018 am aflat că au avut ceva venituri din subvenții. cum o pot anula? Diana_401 Diana_401 Buna ziua! Pt o societate comerciala am depus declaratie de inactivitate. pt 2017. In mai 2018 aflu ca au avut ceva venituri din subventii. Vreau sa depun ... (vezi toată discuția)