avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața dacă pote cineva să îmi spună și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața dacă pote cineva să îmi spună și mie unde ...

Bună dimineața dacă pote cineva să îmi spună și mie unde pot găsi arhiva fostei fabrici chimica victoria din bulevardul iuliu maniu nr 470 militari București vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 26 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
VICTORIA SA
Operatorul economic (sediu): SC DEPOZITUL ARHIVELE TRANSILVANIA SRL (Sat Luncani nr. 505, Comuna Luna, Judet Cluj, tel: 0759015057, 0371387446, tel. 0731309623, e-mail: office@arhivatorul.ro, adeverinte@arhivatorul.ro)

Anii Extremi: 1953-2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta sa gasesc arhiva fostului trust de constructii ... Doringrig Doringrig Hi cine ma poate ajuta sa gasesc arhiva fostului Trust de constructii industriale , sau TCMT din timisoara? (vezi toată discuția)