avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt Nicolae și am o intrebare pentru un coleg de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt Nicolae și am o intrebare pentru un coleg de muncă

Sunt Nicolae și am o intrebare pentru un coleg de muncă

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt nicolae și vin cu o intrebare pentru un coleg ... Superlativ838n Superlativ838n Bună ziua! Sunt Nicolae și vin cu o intrebare pentru un coleg de muncă. De câțiva ani, acesta trimite bani unor șarlatani din străinătate, pe motiv că ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie transformator transformator buna ziua de ce doi fosti colegi de serviciu care au iesit la pensie ,unul in 2010 si celalalt in 2012 [subsemnatul Vasilescu Nicolae] cu pensii ... (vezi toată discuția)
Modificare carte de munca florences florences In anul 2007,mi-a expirat BI in urma analizei documentelor prezentate la poilitie s-a constat ca numele inscris in certificatul de nastere continea 2 litere ... (vezi toată discuția)