avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Sunt Nicolae și vin cu o intrebare pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Sunt Nicolae și vin cu o intrebare pentru un coleg ...

Bună ziua! Sunt Nicolae și vin cu o intrebare pentru un coleg de muncă. De câțiva ani, acesta trimite bani unor șarlatani din străinătate, pe motiv că în curând o să devină moștenitor,în urma unei donații, ceea ce este fals. I-am spus toți colegii că nu este adevărat, el,nu ! Ne-a răspuns cu: ce știți voi ,cu răbdare, o să vedeți voi,etc. I-am spus că donație înseamnă să primești și atât, nu să fii condiționat să dai și tu. Nu e o sumă mică,cât a trimis el până acum,ci destul de măricică! Nu ne înțelegem deloc cu el. Îl păcălesc în continuu, că îi trimite un colet cu pașaportul, cu cardul de salariu,acte cu firma lui din Canada,etc. I-au trimis pe whatsapp un act notarial cu numele lui de viitor administrator,ceea ce este de fapt o hârtie falsă. Am mers eu cu acea hârtie la un notariat și notarul, normal că mi-a spus că este falsă. Ne este milă de el,muncește degeaba,vrem să-l ajutăm să se oprească odată pentru totdeauna. El are probleme dar nu își dă seama. Ce este de făcut, pentru ca el,în sfârșit să înțeleagă?!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o întrebare în legătură cu vânzarea unei case. in ... DrHOOK. DrHOOK. Buna ziua! Am o întrebare în legătură cu vânzarea unei case.In urma cu vreo 2 săptămâni (eu fiind vânzătorul unei case) a venit un client care mi-a ... (vezi toată discuția)
Înºelãciune andy84960 andy84960 buna seara,am o intrebare si nu stiu ce sa fac,anul trecut am postat un anunt pe internet legat de vanzarea unui telefon in valoare de 450ron,am trimis coletul ... (vezi toată discuția)
Ce hartii mi-ar trebui pentru ... ? lustragel lustragel Buna ziua, intru direct in subiect. Suntem 2 frati, eu stau in Romania , fratele meu locuieste in Canada de 20 de ani. Tata a murit in 2002 si ne-a lasat ... (vezi toată discuția)