avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avize si autorizatii magazin second hand Bucuresti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avize si autorizatii magazin second hand Bucuresti

Buna ziua,

Intentionez sa imi deschid un magazin de haine si produse de casa second hand si ma intereseaza sa stiu daca in Bucuresti, difera documentatia pe sectoare pentru a primi avizul de functionare, asa cum am mai auzit? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Autorizatii magazin second hand royaldaisy23 royaldaisy23 Buna ziua, Intentionez sa imi deschid un magazin de haine second hand si ulterior produse de casa (Cod CAEN 4779 - pare sa fie ce trebuie) si ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen srl diana125 diana125 Buna seara! Vreau sa-mi deschid un magazin de tip second hand in care sa vad haine, incaltaminte, accesorii si produse de uz casnic. ce coduri CAEN ar trebui ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa deschid un srl cu vanzarea online. Grundy Grundy Buna ziua , intentionez sa deschid un SRL , iar vanzarea sa fie exsclusiv online . Site-ul va fi specializat pe vanzarea de colectionabile / pop culture ( ... (vezi toată discuția)