avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Femeie, beneficiază de concediu creștere copil ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Femeie, beneficiază de concediu creștere copil ...

Bună ziua,
Femeie, beneficiază de concediu creștere copil în anul 1987; după terminarea acestuia stă in concediu fara plată 5 luni.
În Carnetul de muncă scrie "incetare activitate conform art 9, alin 2 din legea 1/1990.
Cum se consideră această perioadă conform legii 360/2023.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 30 Septembrie 2025
Despre ce perioada vorbiti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu este vechime ptr pensia minima? femeie care se angajeaza ... Olimpia Rica Olimpia Rica Este sau nu este vechime ptr pensia minima? Femeie care se angajeza la o fabrica in anul 1981, lucreaza pana in iulie 1984 cand intrerupe munca ptr ingrijire ... (vezi toată discuția)
Asimilare vechime Balota Olimpia-Stels Balota Olimpia-Stels Bună ziua, În perioada 1987-1989 mi-am suspendat activitatea (concediu fără plată pentru creșterea copiilor). Perioada respectivă se asimilează la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil conform legii nr.1/1970 minval minval Buna ziua, in perioada aprilie 1987 am incetat activitatea conform art.9 lit \"k\" din Legea nr.1/1970 pentru efectuare concediu crestere copil, iar in ... (vezi toată discuția)