avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Soțul meu a fost condamnat definitiv la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Soțul meu a fost condamnat definitiv la data 29.11.2024 ...

Bună ziua!
Soțul meu a fost condamnat definitiv la data 29.11.2024 la 3 ani și 6 luni. Înainte de asta a mai executat la. IPJ Giurgiu 1 lună arestat la domiciliu 7 luni. A plătit prejudiciul+cheltuieli de judecată.
La penitenciar s-a înscris la cursuri, merge la biserică, muncește în incinta închisori.
Aș vrea să știu dacă se mai poate face ceva pentru eliberare acum în acest moment?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Eliberare sub control judiciar oanapyty oanapyty Buna ziuua.o intrebare sper sa primesc niste raspunsuri care sa le pot intelege. sotul meu este incarcerat din 1octombrie2013 dupa arestu preventiv 29 de ... (vezi toată discuția)
Comisia de liberare conditionata ManuelaPalmatu ManuelaPalmatu Intr-o luna, sotul meu va avea comisia de liberare conditionata. A avut o pedeapsa de 1 an cu executare prin contopirea a doua pedepse: prima de 1 an si 8 luni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva 2 ani si ... helene alexia helene alexia Buna ziua Dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva 2 ani si 6 luni fara nici o proba noua adusa la dosar si fara sa mai aiba drept de apel poate sa mai ... (vezi toată discuția)