avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, poate fratele meu sa ceara în instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, poate fratele meu sa ceara în instanta test ADN ...

Bună ziua, poate fratele meu sa ceara în instanta test ADN între mine și tatăl decedat? El vrea sa demonstreze ca nu este tatăl meu și sa ma scoată de la masa succesorala.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2025
099990, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:17, 26 Septembrie 2025
Depinde, sunteti recunoscuta ( adica parintii nu erau casatoriti cand v-ati nascut)sau v-ati nascut in timp ce parintii erau casatoriti?
Poate obține proba ADN în instanță.
Nu este chiar ușor dar are șanse.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o întrebare . tatăl meu când m-am născut ... Camicamelia18 Camicamelia18 Buna ziua am si eu o întrebare . Tatăl meu când m-am născut nu m-a trecut pe numele lui , in certificatul de naștere al meu la rubrica tata am trecut o ... (vezi toată discuția)
Pãrinți necãsãtoriți. stabilire paternitate, filiatie. ralucaminea ralucaminea Buna ziua! Va scriu in legatura cu o nepotica de-a mea, care are 14 ani si al carei tata a decedat anul acesta. Parintii ei nu au fost casatoriti. In ... (vezi toată discuția)
Test paternitate dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. In cazul in care un parinte nu recunoaste copilul deja nascut ,ajuns la o varsta de 23 de ani acesta poate cere testul ADN? la nastere a recunoscut ... (vezi toată discuția)