avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am primit somatie pentru ramasite de amenzi auto din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am primit somatie pentru ramasite de amenzi auto din ...

Buna ziua,
Am primit somatie pentru ramasite de amenzi auto din perioada 1999-2010. Nu mai am chitantele ! Intamplator am mai gasit un proces verbal din 2000, unde se stipula plata la jumatate in 48 ore. Am achitat in acest interval suma de 50 lei( amenda era 100 lei), insa in somatie imi apare ca mai este de plata o diferenta de 10 lei... Pe de alta parte: nu s-au prescri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 00:17, 27 Septembrie 2025
Buna ziua

Da, s-au prescris. Insa presciptia nu se constata din oficiu, trebuie sa o invocati dvs.

Deci, contestati in scris acea decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu emis de administratia finantelor publice jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: unul din conducatorii auto de la societatea la care lucrez a fost amandat de ARR pentru defectiuni tehnice ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie garda financiara danadam danadam buna ziua. am primit o amenda contraventionala de 2 000 lei pentru ca am vandut un produs catre o persoana fizica cu bon fiscal iar pe bon apare denumirea ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenzi multiple rovigneta sab-ina sab-ina buna seara, am urmatoarea problema: am circulat fara sa stiu ca nu am rovigneta. am fost convinsa ca exista... dar chitanta era cam stearsa, nu am insistat ... (vezi toată discuția)