avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lacomia si lipsa de experienta a 2 doctori din Ro m-au ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lacomia si lipsa de experienta a 2 doctori din Ro m-au costat 3500Euro

Buna ziua.
Acum 3 luni , cind am venit in vacanta in Romania, am apelat la serviciile unui cabinet stomatologic din Ro pentru a intreba daca un aparat gen Invisalign poate corecta o problema a maxilarului superior care este mult mai in fata decit cel inferior. Mi s-a spus ca nu e nici o problema , se poate corecta si am fost pusa in legatura cu un dr ortodont. Mi s-a facut un scan iar lucrarea a venit in cele din urma, dar cu defecte de care, in acel moment, nu am fost constienta ca pot afecta eficienta tratamentului. Am sesizat dr romin care m-a asigurat ca e ok si asa. Eu a trebuit sa plec din tara iar cind am luat legatura cu medicii straini de unde locuiesc in vederea inceperii unui tratament avind in vedere ca aveam gutierele din Ro, am fost informata ca lucrarea nu e cea mai buna pt problema mea iar suma platita e mult mai mare decit ar trebui. Pretul cerut de DR roman a fost 3500Euro numai pt gutiere. Inteleg acum ca a fost o greseala sa fac aceasta lucrare in Ro gindind ca o pot continua in overseas, dar nimeni nu mi-a explicat in Ro ca de fapt gutierele fara un tratament orthodontic si supravegherea unui doctor orthodont nu ajuta . Ulterior am inteles ca pretul platit ar fi tebuit sa includa si tratament. Totul a fost facut pe fuga si chitante nu mi s-au dat . Am primit doar promisiuni ca voi primi chitantele pe email. Din pacate a trebuit sa insist mult pt chitante iar cind le-am primit suma platita a fost impartita in patru plati , la date diferite , unele dupa plecarea mea din tara. Pe chitante scrie "tratament stomatologic si gutiere". Am cerut restituirea sumei aferenta tratamentului de care nu am beneficiat, dar dr roman ma ignora . Ce pot sa fac in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: Caminante2007 , utilizator 15:59, 26 Septembrie 2025
Puteti sesiza Protectia consumatorului. Gasiti aici in Rezumat generat de AI, informatii utile: [ link extern ]
Multumesc frumos.

~ final discuție ~