avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua am o problema cu dosar de la un executor pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua am o problema cu dosar de la un executor pe care eu ...

Bună ziua am o problema cu dosar de la un executor pe care eu am plătit-o și tot am oprire la banca și acuma e de la alt executor dar pe același credit pe care l-am plătit deja la primul executor
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:45, 26 Septembrie 2025
Buna seara! Cautati sa instiintati in scris cu numar de inregistrare executorul. Trebuie oficial sa-i aduceti la cunostiinta situatia. Daca acum ati primit o noua executare pentru creditul deja platit, puteti face contestatie la executare si lamuriti situatia acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar Mia4 Mia4 Buna ziua. Am avut un dosar din 2007 la banca transilvania,în 2014 am fost executată silit pt acest dosar (mi a rămas mie in urma divortului)...l am achitat ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru un credit achitat integral în 2010. ce pot face în această situație? Necunoscut1996 Necunoscut1996 Buna seara as avea o nelamurire. In urma cu 13 ani am facut un imprumut de nevoi personale la o banca. Am terminat de achitat in 2010 creditul. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un debitor cand dosarul sau ajunge la o firma de recuperare creante? dariahro dariahro Buna ziua!Am mare nevoie de un sfat avizat! In 2008 sotul meu a luat un credit de la o banca, in franci elvetieni.77.000 de franci pe 30 de ani cu 6% ... (vezi toată discuția)