avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recomandare avocat Drept Fiscal Bună ziua, caut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recomandare avocat Drept Fiscal Bună ziua, caut un avocat specializat ...

Recomandare avocat Drept Fiscal

Bună ziua, caut un avocat specializat în Drept Fiscal în zona Cluj sau Zalău. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Unde se judeca un proces myky432 myky432 Daca dau in judecata o persoana care e domiciliata in ZALAU(JUD SALAJ) pt recuperarea unei sume de bani, iar eu am domiciliul in CLUJ-NAPOCA(JUD CLUJ),unde ... (vezi toată discuția)
Problema acordare autorizatie construire contabilsef contabilsef Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce solutii am, ca sa primesc o autorizatie pentru construirea unei case. In 2009 am cumparat un teren in Zalau, jud. Salaj in ... (vezi toată discuția)
Refuz emitere bon fiscal - serivce Sebastian Florin Sebastian Florin Buna ziua , Recent am avut nevoie de reparati la cutia de transmie automata a autoturismului meu personal . Servisul de la Cluj , unde imi fac ... (vezi toată discuția)