avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... REFUZ EMITERE BON FISCAL - SERIVCE
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

REFUZ EMITERE BON FISCAL - SERIVCE

Buna ziua ,

Recent am avut nevoie de reparati la cutia de transmie automata a autoturismului meu personal . Servisul de la Cluj , unde imi fac servicsarea recurent , nu se ocupa de acasta parte mecanica , in schimb mi sa recomandat un alt service , din Salaj , Zalau - Crasna . Asta la data de 10.12.2021 , la data de 20.12.2021 , m am deplasat la Zalau , pentru riducarea autoturismului, cei de la servis anuntand finalizarea reparatiei iar telefonic , mi sa cerut 1400€ , si ca plata este acceptata doar in euror , nu in lei. Am lasat de la mine , in dupamasa de 20.12, ajuns la service in zalau , am solicitat bon sau facutura si deviz pe reparatiie si suma solicitata , dar mi sa raspuns amenintator ca daca vreau bon sa platesc eu TV ul si ca pretul se dubleaza , desi eu am solcitiat reparatie si pretul la telefon , total , cu tv cu tot ce e inclus in acest bon fiscal , m am simtit amenintat si am plecat fara bon iar devizul mi sa spus ca o sa il primesc pe whatsupp cand va fi gata . Pana azi, inca solicit telefonic devizul si factura , nici garantia promisa nu am primituo , si sunt fie ignorat fie refuzat . Ce pot sa fac in aceasta privinta ? Cui ma pot adresa sau de fapt , cat e de grava situatia in care eu ma aflu ? Cei 1400€ I am platit .
Cel mai recent răspuns: Sebastian Florin , utilizator 18:07, 2 Februarie 2022
Trebuia sa refuzati sa platiti sau/si sa anuntati ANAF.

magiccom a scris:

Trebuia sa refuzati sa platiti sau/si sa anuntati ANAF.

Descord , dar eram la 120 km de casa , aveam alte griji pe moment , am platit , sa nu vin pe jos , fiind amenintat .. acum , ce pot face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de plata indemnizatie rca bestemailbox bestemailbox Pe scurt : In urma unui accident auto, m-am prezentat la societatea de asigurari in vederea intocmirii dosarului de dauna. Dosarul s-a deschis, au fost facute ... (vezi toată discuția)
Ajutor! autoturismul imi este retinut fara drept gixone gixone Am o polita CASCO AUTO la OMNIASIG Galati. Am deschis un dosar de daune la ei acu o luna, iar reparatia s-a efectuat la service-ul S.C. ENA GRUP S.A Gala si ... (vezi toată discuția)
Drept civil - schimbare abuziva a pretului dupa montaj gard, intelegere verbala wefimek913 wefimek913 Buna ziua, Am angajat un mester găsit pe OLX pentru montarea unui gard din plasă bordurată. În anunţ nu era trecut preţul, dar l-am contactat ... (vezi toată discuția)