Recent am avut nevoie de reparati la cutia de transmie automata a autoturismului meu personal . Servisul de la Cluj , unde imi fac servicsarea recurent , nu se ocupa de acasta parte mecanica , in schimb mi sa recomandat un alt service , din Salaj , Zalau - Crasna . Asta la data de 10.12.2021 , la data de 20.12.2021 , m am deplasat la Zalau , pentru riducarea autoturismului, cei de la servis anuntand finalizarea reparatiei iar telefonic , mi sa cerut 1400€ , si ca plata este acceptata doar in euror , nu in lei. Am lasat de la mine , in dupamasa de 20.12, ajuns la service in zalau , am solicitat bon sau facutura si deviz pe reparatiie si suma solicitata , dar mi sa raspuns amenintator ca daca vreau bon sa platesc eu TV ul si ca pretul se dubleaza , desi eu am solcitiat reparatie si pretul la telefon , total , cu tv cu tot ce e inclus in acest bon fiscal , m am simtit amenintat si am plecat fara bon iar devizul mi sa spus ca o sa il primesc pe whatsupp cand va fi gata . Pana azi, inca solicit telefonic devizul si factura , nici garantia promisa nu am primituo , si sunt fie ignorat fie refuzat . Ce pot sa fac in aceasta privinta ? Cui ma pot adresa sau de fapt , cat e de grava situatia in care eu ma aflu ? Cei 1400€ I am platit .