avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urma cu 5 ani am cunoscut o fata văduvă cu 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urma cu 5 ani am cunoscut o fata văduvă cu 2 fete, m-am mutat...

În urma cu 5 ani ,am cunoscut o fata văduvă cu 2 fete,mam mutat la ea într-o garsoniera......după un timp am făcut un credit în Banca de nevoi personale...toate bune și frumoase...iam achitat datoriile la întreținere și lumina...după un timp am mai făcut o refinanțare pt casa,mobila,masina de spălat......etc.,apoi alt refinanțare, și alta și alta.....pina am ajuns la frumoasă suma de 90000 de lei ,acum mai am vreo 83000....de la o vreme femeia cauta motive sa ma dea afara din casă....dar nu ea direct ...instiga fetele, precizez ca ea nu a fost căsătorită cu raposatu...fetele au alt nume și ea alt nume....contractul casei este pe numele răposatului,....am 2 întrebări.........1 pot sa ma arunce în stradă la ce ora vor ele dacă cheamă politia?...legal?.....si 2 eu pot sa mai îmi recuperez măcar o parte din suma care o datorez la bancă? VA MULȚUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2025
Adrian 1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ipso , utilizator 08:20, 29 Septembrie 2025
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde să recuperați banii împrumutați de la bancă, dacă dumneavoastră i-ați cheltuit`?
Nu-i nimeni vinovat că ați risipit banii neînțelept.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2025
Dapix, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti un drept de creanta, atenție la termenul de prescriptie. Fetele pot fu date in judecata in calitate de mostenitori pt a va recupera investiția. Va trebui sa aveti dovezi pt investiții.
Contactați un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci sa recapitulam. Tatal fetelor a decedat, iar acestea acum vor mosteni pe acesta, deci si garsoniera in cauza. Mama fetelor nefiind casatorita civil, nu prea poate fi numita vaduva si nici nu mosteneste defunctul. Exista o vorba veche: dupa ce ti-ai vazut sacii in car, da-l in p........... masii pe morar. Cheltuiala a devenit enorma datorita refinantarii. Acum ajuns la fundul sacului, daca va da afara singura solutie ar fi sa luati electrocasnicile si mobila achitate de dvs pentru care aveti facturi si va apartin, nefiind casatorit civil. Sunt convins ca aceasta patanie va va fi invatatura de minte. Apropierea fata de oricare femeie nu trebuie sa va umbreasca ratiunea.. Succes!
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2025
ibn, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acei bani i-ati cheltuit sa cumpărați diverse bunuri și sa achitați datoriile la întreținere ptr și în acea casa.
Atenție! Nu va certați cu ele, dar spuneti-le ca veți pleca după ca vor achita datoria. Altfel, veți sta acolo, intrucat acolo ați bagat/cheltuit banii.
În alta ordine de idei, ați fost folosit. Ați luat leapșa. Probabil ca viitor cu acea femeie, nu prea veți avea. Dar nici sa plecați sa rămâneți dvs cu datoriile nu este normal.
RECOMANDARE! Le spuneți ca veți sta acolo pana se vor achita datoriile. Nu mai dați bani în casa și din salariul dvs achitați de urgenta datoriile la bănci. Va fi foarte greu, dar probabil, dacă aveți răbdare, veți reuși.
Insa am impresia ca banii i-ati luat de la IFNuri și atunci returnarea va fi mult mai complicata. Au dobânzi mult mai mari.
Succes! Veți avea nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj: sotul are o casa trecuta pe numele lui inainte de casatorie, ... Timeearadu Timeearadu Partaj: sotul are o casa trecuta pe numele lui inainte de casatorie, dar era fara imbunatatiri. In timpul casatoriei am renovat casa total. Din banii mei am ... (vezi toată discuția)
Divort si "partaj" paganas paganas va salut sunt casatorit de 4 ani si vreeau sa divortez din motive foarte bine intemeiate dar inainte de a face asta vreeau sa intreb daca ratele la banca vor ... (vezi toată discuția)
Divizare imprumut banca doinagherasim doinagherasim S-a facut un imprumut la banca pt achizitionarea unui apartament de catre un cuplu, fiind proaspeti casatoriti, pe termen de 30 ani. Garantie fiind pus ... (vezi toată discuția)