avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum si daca se poate revendica o donatie a unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum si daca se poate revendica o donatie a unui teren facuta ...

cum si daca se poate revendica o donatie a unui teren facuta acum trei ani
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:22, 27 Septembrie 2025
Ce intelegeti prin “ a revendica o donatie “ ? Ati primit un teren prin donatie si nu puteti intra in posesie ? sau vreun parinte al dvs. ( decedat ) a facut acea donatie , incalcandu-va rezerva succesorala ? sau ati facut dvs. o donatie si vreti sa o anulati ? sau alta situatie ? Dati niste amanunte , intrebarea dvs. este mult prea generala …
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2025
CHKa, utilizator
Folosiți în mod impropriu termeni juridici.Incercati sa explicați mai clar situația..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere anularea donatiei? vidoqc vidoqc Parintii mei mi-au donat in 2007 un apartament compus din 2 camere, bucatarie, baie, beci (2 incaperi fara pardoseala) si 1/3 din partile de uz comun ale unui ... (vezi toată discuția)
Donatie teren agricol vasyviasu vasyviasu Mama mea a decedat pe 4-01- 2014 si a donat surorii ei suprafata de 1hectar de teren acum vreo 4 ani , eu ca fiu al ei m-ai pot sa revendic acest teren de la ... (vezi toată discuția)
Expertiza imobilului donat, în vederea reducțiunii liberalităților excesive. ce valoare se va lua în considerare: cea de la momentul donației sau cea din prezent? AlexGM AlexGM Exista pe rol in litigiu la care s-a cerut revocarea donatiei unui imobil, incalcandu-se rezerva succesorala a unuia dintre mostenitori. Instanta va cere ... (vezi toată discuția)