avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revocarea donatiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revocarea donatiei

Aum 4 ani am donat fiului un teren pe care se afla o parte pomi o parte teren liber necultivat Cu promisiunea ca o sa se ocupe de ingrijirea lui DOAR VERBAL In momentul de fata a ajuns total neingrijit doar gunoaie depozitate si fiare vechi Din acest motiv dores sa stiu daca este posibil anularea donatiei el nefaind nici o investitie pe teren
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2025
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:17, 27 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce e verbal , e " la revedere" . Nu puteti revoca donatia pt neîndeplinirea unei sarcini nescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de donatie Maya31 Maya31 Buna ziua tuturor Intrebare: exista vreo posibilitate prin care pot anula un contract de donatie fara clauze? Mentionez ca este vorba de un teren care NU ... (vezi toată discuția)
Donatie cu drept de uzufruct viager tefelica tefelica Buna ziua.Am o intrebare legata de atacarea unei donatii cu drept de uzufruct viager.Se poate ataca acest tip de donatie? Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Anulare donatie crivatgeorgiana crivatgeorgiana buna ziua! problema mea ar fi urmatoarea: soacra mea ameninta k va anula donatia facuta sotului meu, pe apartamentul in care stam noi, donatie care e cu ... (vezi toată discuția)