avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista vreo posibilitate legala pentru a contesta in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista vreo posibilitate legala pentru a contesta in ...

Buna ziua,Exista vreo posibilitate legala pentru a contesta in calitate de persoana raportul Curtii de Conturi sau mai bine zis faptul ca nu sau verificat amanuntit aspectele sesizate?Din cate am citit pe net doar conducatorul institutiei controlate poate contesta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 28 Septembrie 2025
Raportul Curții de Conturi poate fi contestat doar de entitatea verificată prin:
- depunerea unei plângeri prealabilă la Curtea de Conturi.

- dacă plângerea este respinsă , entitatea poate contesta decizia prin promovarea unei actiuni în contencios administrativ la instanța competentă, conform Legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea în instanțã a unei decizii de imputare Cristinabv Cristinabv Sunt functionar public. Am primit o decizie de imputare a unor sume constatate de Curtea de Conturi ca nelegale (spor) dupa ce Curtea de Apel a respins ... (vezi toată discuția)
Sanctionare disciplinara functionari publici costache80 costache80 Va rog sa-mi spuneti care este termenul in care se poate contesta o sanctiune disciplinara aplicata unui functionar public de conducatorul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu functionar public corin1994 corin1994 In urma cu 3 ani am fost angajat ca functionar public si mi s-a comunicat un salariu. Acum in baza art 84 lit b si art 85 alin 1 si 2 din Legea 188/1999 s-a ... (vezi toată discuția)