avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... IMPORTANT!
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

IMPORTANT!

Buna ziua
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns
Daca esti pensionar invaliditate si lucrezi cu program redus si ti se schimba gr de invaliditate CIM ramane cu continuitate sau se schimba?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:47, 29 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rămâne același CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca part time pentru angajatul pensionat de invaliditate gr.iii Raluca Anca Raluca Anca Buna ziua ! Sunt pensionata gr 3 de invaliditate si urmeaza sa ma angajez cu CIM part time . In draftul contractului care mi-a fost transmis de la resurse ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata poate fi cumulata cu alte venituri? artur1971 artur1971 Buna ziua ! As dori sa ma ajutati cu urmatoarea informatie . Matusa mea ar avea dreptul sa se pensioneze anticipat. Ea lucreaza ca insotitor pt fiul ei care ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim RKMorar RKMorar Buna ziua! Mi-am depus dosarul pentru pensie de invaliditatr gr 3, momentan lucrez 4 ore.. As vrea sa stiu cum se va inchide cim, la primirea deciziei de ... (vezi toată discuția)